-= Меню =-

НАУКОВА БІБЛІОТЕКА – НА ДОПОМОГУ НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСУ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

Уманський національний університету садівництва вимушено перейшов в режим дистанційного навчання у зв’язку з викликами пандемії, що нині постали перед нашим суспільством. Карантині обмеження цілком закономірно внесли свої корективи у функціонування Наукової бібліотеки університету.

У той же час дистанційна форма навчання студентів та віддалений формат діяльності закладу вищої освіти жодним чином не повинні вплинути на доступ до інформаційно-бібліотечних послуг усіх учасників навчального процесу. Адже без цього неможливий продуктивний результат ні наукового, ні навчального процесів.

Тому, шановні читачі та користувачі, Наукова бібліотека продовжує працювати і обслуговувати Вас!

Наукова бібліотека готова забезпечити користувачів доступом до інформації у дистанційному режимі. Оскільки тепер ми не маємо можливості надати друковані документи у ваші руки, то беремо курс на нарощування кількості електронних ресурсів, які зможуть задовольнити Ваші наукові, навчальні, культурні та інші інформаційні потреби. Електронні ресурси бібліотеки активно поповнюються, а бібліотекарі здійснюють їх наукове редагування, щоб надати Вам якнайбільше актуальної інформації.

Подаємо короткий огляд ресурсів Наукової бібліотеки, які можуть стати корисними для користувачів:

Пошук інформації – складний і тривалий процес, але наші електронні ресурси й послуги допоможуть вам у цьому.

В період карантину співробітники бібліотеки відкриті до он-лайн спілкування через електронну пошту (e-mail: library@udau.edu.ua) та послуги «ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК», «ВІРТУАЛЬНА ДОВІДКА» та «ЕЛЕКТРОННА ДОСТАВКА».

Актуально і зручно використовувати сервіс «Віртуальна довідка», якщо необхідно визначити індекс УДК або скористатись довідково-бібліографічними послугами Наукової бібліотеки. Щоб скористатись сервісом і оформити «Віртуальну довідку» необхідно створити он-лайн запит і надіслати його на адресу: library@udau.edu.ua. В он-лайн запиті необхідно вказати наступну інформацію: ім'я, факультет, спеціальність/кафедра, електронна пошта, тему запиту, а також сформулювати безпосередньо свій запит. Формулюйте свій запит чітко. Це допоможе бібліотекарю дати Вам правильну відповідь. Співробітники сервісу «Віртуальна довідка» нададуть безкоштовну он-лайн послугу з пошуку інформації у триденний термін.

Отримати детальну консультацію наш читач також має можливість, зателефонувавши за номером: 3-56-13.

Ми раді повідомити, що в умовах дистанційного навчання Наукова бібліотека впроваджує нову он-лайн послуга «Електронна доставка», завдяки якій можна отримати скановану копію необхідного документа. Співробітники бібліотеки приймають замовлення на виготовлення електронних копій статей та фрагментів документів з книг, журналів та періодичних видань. Після отримання замовлення та перевірки наявності запитуваного видання у фондах бібліотеки, читачу-замовнику надсилається повідомлення щодо його виконання.

Скористатись послугами Наукової бібліотеки Уманського НУС можна:

Запрошуємо до плідної співпраці! Будьте здорові!

Бібліотека – територія твого інтелекту!

Тетяна Кравченко, директор бібліотеки

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»