-= Меню =-

Нове видання бібліотеки – бібліографічний покажчик «Друковані праці науково-педагогічних працівників УНУС»

З нагоди відзначення 180-річчя заснування Уманського національного університету садівництва працівниками бібліотеки вперше підготовлено бібліографічний покажчик «ДРУКОВАНІ ПРАЦІ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ УНУС ЗА 2022 РІК» з метою систематизації та популяризації наукового доробку закладу вищої освіти.

При його підготовці використано відомості із звітів про науково-дослідну роботу кафедр, поданих до відділу інтелектуальної власності, комерціалізації та трансферу технологій. Покажчик не претендує на повноту охоплення матеріалу. До нього увійшли документи, опубліковані як в паперовій, так і в електронній формі. Бібліографічний покажчик складається з восьми розділів, зокрема:

  1. Монографії.
  2. Розділи з колективних монографій.
  3. Підручники, навчальні посібники.
  4. Методичні рекомендації.
  5. Публікації в періодичних виданнях та збірниках наукових праць.
  6. Матеріали-науково практичних конференцій.
  7. Публікації наукових статей у виданнях Web of Science.
  8. Публікації наукових статей у виданнях Sсopus.

Для зручності читача та розкриття змісту упорядники розробили до нього довідково-пошуковий апарат, який містить: зміст, передмову «Від укладачів», іменний покажчик (прізвища авторів, співавторів, укладачів, упорядників, редакторів) і покажчик періодичних та продовжуваних видань. В останньому наведена інформація про періодичні та продовжувані видання, в яких протягом року науково-педагогічні працівники Уманського національного університету садівництва публікували результати своїх наукових досліджень.

Електронна версія покажчика розміщена на веб-сайті репозитарію Уманського національного університету садівництва. Запрошуємо до ознайомлення з бібліографічним покажчиком «ДРУКОВАНІ ПРАЦІ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ УНУС ЗА 2022 РІК»!

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 29.04.2024 Георгій Гринь: від досліджень ґрунтового покриву до укладання карт ґрунтів України