-= Меню =-

Оголошуємо конкурс есе «Роздуми про академічну доброчесність»

Шановні здобувачі освіти Уманського НУС!

З метою популяризації академічної доброчесності в університетському середовищі бібліотека УНУС запрошує Вас взяти участь у конкурсі есе «Роздуми про академічну доброчесність» з нагоди Дня науки та 180-річчя Уманського національного університету садівництва. Учасники конкурсу самостійно обирають тему для написання есе, проте оргкомітет залишає за собою право виокремити основні тематики конкурсу в 2023–2024 навчальному році, зокрема:

Конкурс проводиться вдруге і передбачає три етапи:

  1. Відбірковий етап. Проводиться на факультеті і передбачає відбір кращих 5 робіт.
  2. Основний етап. Передбачає розгляд та оцінювання організаційним комітетом конкурсних робіт, відібраних на факультетах.
  3. Фінальний етап. Оголошення переможців.

Здобувачі освіти до 20 квітня повинні передати свої конкурсні роботи заступникам деканів з організаційно-виховної роботи для попереднього розгляду і відбору 5 найкращих робіт. Після чого не пізніше 29 квітня 2024  року конкурсні роботи, відібрані на факультеті, передаються на розгляд організаційного комітету на e-mail бібліотеки університету: library@udau.edu.ua

Оголошення переможців відбудеться 21–23 травня 2024 року.

Вимоги до оформлення есе та заповнення реєстраційної картки учасника конкурсу, Методичні рекомендації щодо проведення конкурсу додаються.

ВИМОГИ ДО НАПИСАННЯ ЕСЕ ТА ЗАПОВНЕННЯ РЕЄСТРАЦІЙНОЇ КАРТКИ УЧАСНИКА КОНКУРСУ

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ЩОРІЧНОГО КОНКУРСУ ЕСЕ «РОЗДУМИ ПРО АКАДЕМІЧНУ ДОБРОЧЕСНІСТЬ»

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 29.04.2024 Георгій Гринь: від досліджень ґрунтового покриву до укладання карт ґрунтів України