-= Меню =-

Онлайн вікторина «Перлини України» від бібліотечних працівників

Україна живе в серці кожного українця: маленького хлопчика, який тільки розпочинає знайомство зі соєю батьківщиною, молодої людини, яка мріє про щасливе життя в своїй улюбленій країні, інтелігента, який живе і працює на благо держави, військового, який захищає незалежність батьківщини... Хто б це не був, любити, знати історію та звичаї своєї Батьківщини – це святий обов’язок кожного громадянина своєї держави.

Україна була, є і буде духовно багатою країною, зі своєю історією, яку нашу пращури творили своїми долями та життями. Родзинки, створені на території нашої держави, і до тепер прославляють нашу країну далеко за її межами... Кожен знає український борщ, українську вишиванку та українські міста з глибоким корінням. Сьогодні в такі нелегкі часи хочеться нагадати кожному наші сильні сторони, підтримати та підбадьорити кожного.

Тому бібліотека Уманського НУС пропонує увазі своїх читачів онлайн вікторину «Перлини України». Пригадайте все, що ви знаєте про нашу державу, і спробуйте правильно відповісти на наші запитання. А можливо ви чогось і не знаєте?! То сьогодні з’явиться чудова можливість наверстати пропущене, адже вчитися ніколи не пізно.

Шановні користувачі! До Вашої уваги вікторина «ПЕРЛИНИ УКРАЇНИ». Як же гордо це звучить, чи не так?! Бажаємо успіху!

Тетяна Сержук, бібліотекар ІІ категорії

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 27.03.2024 Поетичний вечір пам’яті професора Павла Ямчука «Іскри творчості запалюють серця»

  • 20.03.2024 Новини рекомендаційної бібліографії