-= Меню =-

Перші вебінари в 2023 року. Разом із Clarivate

З початком нового 2023 року бібліотека Уманського національного університету садівництва долучилась до нових вебінарів на платформі Web of Science: працівники бібліотеки – директор бібліотеки Тетяна Кравченко, бібліотекар І категорії Тетяна Маєвська та бібліотекар ІІ категорії Інна Притуляк – взяли участь у вебінарах від компанії Clarivate, спікером яких була Ірина Тихонкова.

В січні увазі учасників були запропоновані вебінари наступних тематик:

«Профіль установи в Web of  Science. Створення, коригування, функції, можливості» серії Clarivate вченим.

«Про фінансування наукових досліджень» серії Research Smarter

Пропонуємо короткий тезис до тем прослуханих семінарів.

Вебінар «Профіль установи в Web of Science. Створення, коригування, функції, можливості». Профіль установи – це поєднана колекція назв співробітників установи, що зустрічаються в публікаціях, проіндексованих у Web of Science Core Collection. Як створити, відкоригувати, внести зміни, що відповідають за коректність даних, які можливості мають профілі для аналізу публікаційної діяльності установи та формування стратегії розвитку установи.

   

Вебінар «Про фінансування наукових досліджень».

Стратегічні плани науково-дослідних установ та фінансових установ є центральним елементом планування та визначення майбутнього напряму, тому відстеження фінансування та впливу досліджень є надзвичайно важливим. Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про аналіз фінансування досліджень, включаючи, як визначити історичні тенденції та узгодити результати з вашим стратегічним планом. Ми також розкриємо ландшафт фінансування у вашій спеціальності, хто фінансує лідерів у вашій галузі та багато іншого.

Учасники, які брали участь у вебінарах отримали сертифікати від компанії Clarivate.

Інна Притуляк, бібліотекар ІІ категорії

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 27.03.2024 Поетичний вечір пам’яті професора Павла Ямчука «Іскри творчості запалюють серця»

  • 20.03.2024 Новини рекомендаційної бібліографії