-= Меню =-

Підприємництво в економічному розвитку суспільства

Успіх у бізнесі – це історія, яка розпочалася давно і продовжується до сьогоднішнього дня. Ви можете вписати в неї своє ім’я.

                                                Генрі Форд

Підприємництво все більше стає природною складовою української економіки, що свідчить про її просування до ринкових форм і методів господарювання.

Займатися власною справою, розвиватися, ініціювати нові проекти, ризикувати – це дійсно велика праця, що заслуговує поваги і підтримки. Суб’єкти малого підприємництва вносять істотний внесок як у підвищення якості життя громадян, так і у розвиток економіки країни. Розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходжень до державної скарбниці дає можливість вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних проблем, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості, створює нові робочі місця.

У першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Свято встановлено Указом Президента № 1110/98 від 05.10.1998 року, щоб відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства.

На абонементі наукової літератури представлена виставка «Підприємництво в економічному розвитку суспільства».

Віра Побережець, провідний бібліотекар

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки