-= Меню =-

Ретроспективна виставка періодичних видань: « З колекції часописів Наукової бібліотеки»

Всеукраїнський день бібліотек – це нагода відзначити роль книг у житті кожного українця і зокрема зростаючих поколінь. Це також можливість привернути увагу суспільства до ролі і високої місії бібліотекаря – просвіщати, навчати орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання ресурсів на різних носіях і допомогти усвідомити значення бібліотеки суспільства знань, допомогти зрозуміти, що бібліотеки єднають світ, а бібліотекарі є хранителями, збирачами духовних скарбів, помічниками і порадниками на шляху до знань і мудрості.

У рамках проведення заходів до Всеукраїнського дня бібліотек у бібліотеці університету підготовлено виставку-ретроспективу «З колекції часописів Наукової бібліотеки», на якій представлено колекцію періодичних видань 20-30-тих років початку XX століття.

Тематичне охоплення експозиції досить широке: сільське господарство та хімізація, рослинництво та селекція, тваринництво та ветеринарія, механізація, переробка продукції та інші галузі знань.

Бібліотека має повні комплекти сільськогосподарської періодики.

       

Цінна інформативна частина фонду – багаторічні комплекти вітчизняних та зарубіжних наукових журналів.

Відвідувачі виставки мають нагоду не тільки подивитися експонати на вітринах, але й взяти в руки, полистати, опрацювати.

Виставка експонується у читальній залі періодичних видань (I поверх, кім. №3).

Людмила Брижатюк,
бібліотекар I категорії

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки