-= Меню =-

Самоосвіта: бібліотекарі взяли участь у вебінарах від Clarivate

Працівники бібліотеки Уманського національного університету садівництва взяли участь 23 лютого у вебінарі «Research Smarter: Derwent Innovation Index: додаткові можливості для наукових досліджень», 10 березня у вебінарі «Цитування та їхній аналіз» та у вебінарі «Research Smarter: Зважена оцінка видань», що відбувся 24 березня 2022 року від Clarivate.

Лектор-експерт з інформаційно-аналітичних ресурсів та навчання компанії Clarivate Analytics, науковий співробітник відділу сигнальних систем клітини Інституту молекулярної біології і генетики НАН України, кандидат біологічних наук Ірина Тихонкова з учасниками вебінару обговорила патентні дані, доступні у Web of Science та інші рішення Clarivate.

Такі вебінари є вкрай актуальними як для здобувачів освіти та науково-педагогічних працівників, так і для бібліотекарів. Так, як дослідницька діяльність університету відіграє вирішальну роль у життєвому циклі інновацій, то в ідеалі, кожен студент під час навчання повинен займатися науковою роботою та оволодіти мінімумом навичок самостійного наукового дослідження. Заняття науковими дослідженнями роблять студентські роки більш змістовними і цілеспрямованими і, зрештою, більш творчими і цікавими. Бібліотекарі ж максимально черпають з вебінарів інформацію, щоб згодом поширювати її серед університетської спільноти, допомагаючи, в першу чергу, студентам ефективно влитися в науковий процес навчального закладу і з максимальною віддачою використовувати створені для них умови наукової творчості.

  

  

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки