-= Меню =-

Sharing Cafe – Welcome to Armenia!

25 січня працівники бібліотеки Уманського національного університету садівництва взяли участь у Cвітовому кафе з обміну досвідом про розвиток громад «Ласкаво просимо до Вірменії», що відбулося в онлайновому режимі на платформі ZOOM.

Організатори заходу:  Progress Foundation (Румунія) та Լոռու մարզային գրադարան/Lori Regional Library.

Захід являється  частиною проєкту Growing Active Citizens Hubs, що впроваджується Progress Foundation (Romania) за фінансової підтримки Європейського Союзу та Black Sea Trust for Regional Cooperation, a project of the German Marshall Fund of the United States у Вірменії, Молдові, Румунії та Україні за допомогою регіональних партнерів: ВГО Українська бібліотечна асоціація, Луганська ОУНБ та ЦБС для дорослих м.Львова (Україна), Lori Regional Library, Armenia; «Dimitrie Cantemir» Public Library from Ungheni, «IPS Antonie Plamadeala» Public Library from Hincesti & Library Association from Republic of Moldova; «G.T. Kirileanu» Neamt County Library & «Antim Ivireanul» Valcea County Library from Romania.

Під час спілкування вірменські колеги провели цікаву подорож Вірменією, познайомили присутніх з регіональною бібліотекою  міста Єреван, поділились досвідом про ініціативи та партнерство між бібліотеками, громадськими та неурядовими організаціями, обговорили як бібліотеки та громадські організації привносять зміни та інновації у свої громади, роблячи їх більш стійкими та відповідаючи на потреби мешканців. Особливо таке спілкування цінне, якщо воно без кордонів.

Кожен бібліотекар університетської книгозбірні отримав позитивні враження і корисні знання від зустрічі, адже подібний обмін досвідом – це розширення кругозору та неформальна самоосвіта.

  

  

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки