-= Меню =-

Увага! НЛО: Нові Літературні Об’єкти

Шановні користувачі!

Маємо для вас гарну новину. До бібліотеки надійшла нова література!

Книжкові новинки, які варто вже читати!!!

З 10 по 31 липня бібліотека Уманського національного університету садівництва презентує книжкову виставку нових надходжень навчальної та наукової літератури «Увага! НЛО: Нові Літературні Об’єкти». Ознайомитись з нею можна в каталожній залі.

Виставка книжкових новинок надасть вичерпну інформацію про джерела, які поповнили фонди бібліотеки. Створена у формі книжкового лабіринту, виставка розкриває свої ходи окремо: «Наука та знання», «Менеджмент», «Економіка», «Природничі науки», «Екологія», «Право», «Суспільні науки», «Лісове господарство», «Сільське господарство», «Садівництво. Овочівництво», «Харчова промисловість».

На ній представлено 49 найменувань книг. Серед нових видань – монографії, підручники, навчальні посібники, словники. Більшість з представлених наукових та навчальних видань – це науковий доробок вчених нашого університету.

Її мета – забезпечення потреби навчально-виховного процесу в усіх його ланках, значно розширити світогляд читачів, задовольнити їх духовні смаки, насолодитися книжковими новинками, отримати заряд позитивних емоцій та гарного настрою.

Спілкування з книгою допомагає людині розвиватися та вдосконалюватися.

Тож запрошуємо всіх бажаючих завітати до книгозбірні, відвідати виставку в інформаційно-бібліографічному відділі та ознайомитися й активно використовувати представлені книги, оскільки вони вже доступні для користувачів!

Читайте! Читати – це класно! Читати – це круто! Читання - це життя!

Останні новини Наукової бібліотеки