-= Меню =-

Відкрито доступ до сервісу «Grafiati» – оформлюйте списки літератури онлайн

Шановні студенти, аспіранти, викладачі й колеги!

Уманський національний університет садівництва уклав угоду про співпрацю із сервісом «Grafiati».

«Grafiati» – це сервіс автоматичного оформлення бібліографічних посилань і створення списків використаних джерел. Він дозволяє студентам, аспірантами, науковцям та іншим авторам якісно оформлювати списки джерел до власних праць, не витрачаючи часу на дослідження нюансів кожного конкретного стилю цитування.

Сервіс «Grafiati» надає можливість генерувати бібліографічні посилання та створювати списки використаної літератури за українськими та міжнародними стандартами в найновіших редакціях: ДСТУ 8302:2015, ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 (ВАК), APA (7th ed.), MLA (8th ed.), Chicago (17th ed., notes and bibliography), Chicago (17th ed., author-date), Harvard. А створені матеріали доступні в особистому кабінеті користувача, де їх можна редагувати, коригувати, копіювати та експортувати.

Цитування за всіма згаданими стилями цілком пристосоване до конкретної мови й країни: генерування посилань відбувається за тією мовою, яку ви оберете, тому ви можете автоматично оформити список посилань для подання своєї публікації до українського, англійського, французького, італійського, іспанського або польського журналу.

Від сьогодні і до 01 березня 2021 року всі студенти, аспіранти, викладачі та працівники Уманського НУС мають безлімітний доступ до функцій сервісу. Щоб почати ним користуватися, зареєструйтеся на сайті «Grafiati», увівши унікальний реєстраційний код: unus47898.

Скористатись послугами сервісу «Grafiati» можна і на сайті Наукової бібліотеки університету, обравши вкладку СЕРВІС «GRAFIATI» у розділі Е-РЕСУРСИ.

Детальну інструкцію щодо реєстрації й користування сервісом «Grafiati» додаємо. В ній візуально показано весь процес реєстрації та користування сайтом.

Сподіваємося, це нововведення істотно спростить процес оформлення посилань та списку літератури, а також скоротить ваші часові витрати. Нагадуємо, що працівники Наукової бібліотеки університету завжди готові відредагувати Ваш список літератури! Звертайтесь за послугою до працівників інформаційно-бібліографічного відділу.

Бажаємо вдалого написання робіт! Витрачайте час на дослідження, а не на формальні аспекти – про них потурбується сервіс «Grafiati» та працівники Наукової бібліотеки Уманського НУС.

Тетяна Кравченко, директор бібліотеки

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки