-= Меню =-

Міжнародна торгівля та економічні відносини

Бібліотекарі читальної зали підготували віртуальну книжкову виставку «МІЖНАРОДНА ТОРГІВЛЯ ТА ЕКОНОМІЧНІ ЗВ’ЯЗКИ», на якій представлена література, що допоможе здобувачам освіти глибоко зрозуміти суть міжнародних економічних відносин та міжнародної торгівлі, їх форм та рівнів, навчитись аналізувати і оцінювати економічне, політико-правове, соціально-культурне середовище та інфраструктуру таких відносин, опанувати принципи і закони розвитку міжнародних відносин, спеціалізації та кооперативні форми, методи і механізми регулювання міжнародної торгівлі, одержати знання з основних питань та проблем функціонування світової валютно-кредитної системи, методології міжнародних розрахунків, вивчити основні форми і види міжнародного бізнесу та перспективи ефективного входження України у міжнародні економічні структури тощо.

Україна завжди славилася контрактовими і торговельними ярмарками, які об'єднували на своїх заходах представників Європи та Азії. Ці традиції продовжуються й сьогодні. Щоденно десятки мільйонів громадян користуються послугами торгівлі, якість яких постійно підвищується. Запроваджуються прогресивні технології організації торгівлі, розширюється асортимент, що наближує нашу країну до європейських та міжнародних стандартів.

Тому спростувати актуальність видань, представлених на віртуальній книжковій виставці «МІЖНАРОДНА ТОРГІВЛЯ ТА ЕКОНОМІЧНІ ЗВ’ЯЗКИ», просто не можливо. Працівники бібліотеки УНУС запрошують своїх користувачів переконатись в цьому особисто, переглянувши віртуальну виставку, а книги з бібліотечного фонду вже чекають на читачів.

Марія Фіткаленко, провідний бібліотекар

Останні новини Наукової бібліотеки