-= Меню =-

Віртуальна виставка однієї книги: Богдан Усач «Контроль і ревізія»

26 січня в Україні відзначають професійне свято аудитори, контролери, ревізори. Державна контрольно-ревізійна служба України є системою органів державної виконавчої влади. 26 січня 1993 був підписаний Закон «Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні». І з того часу 26 січня святкується як День працівника контрольно-ревізійної служби України.

Головними завданнями Держаудитслужби є: реалізація державної політики у сфері державного фінансового контролю; здійснення державного фінансового контролю спрямованого на оцінку ефективного, законного, цільового, результативного використання та збереження державних (бюджетних) ресурсів, досягнення економії бюджетних коштів; внесення на розгляд Міністра фінансів пропозицій щодо забезпечення формування державної політики у фері державного фінансового контролю.

Органи Держаудитслужби здійснюють контроль за:

Серед працівників контрольно-ревізійної служби немає випадкових людей, тому що ця робота швидко відсіває слабких фахівців – залишаються тільки професіонали. Бути аудитором, ревізором, контролером непросто, адже не кожен здатний стати зразком точності, прикладом вимогливості, еталоном терпіння. Тому загальна чисельність працівників Державної аудиторської служби в Україні становить 3184 осіб.

Тож вітаємо усіх причетних до цієї важливої роботи! Бажаємо Вам успіхів в трудовій діяльності, злагодженої і дружної роботи в колективах, нових звершень, успішного втілення планів у життя, душевної гармонії і здоров’я. Щоб у будь-якій ситуації тримати баланс, не втрачати з уваги жодної цифри і значення. Бажаємо Вам роботи без труднощів і помилок, а життя – з достатком і позитивним сальдо. Щоб трудові будні приносили позитив і гарний настрій!

З нагоди Дня контрольно-ревізійної служби бібліотека Уманського національного університету садівництва презентує інтерактивну ВІРТУАЛЬНУ ВИСТАВКУ ОДНІЄЇ КНИГИ БОГДАНА УСАЧА «КОНТРОЛЬ І РЕВІЗІЯ». Вона стане корисною студентам економічних спеціальностей, аспірантів, слухачів інститутів післядипломної освіти, широкій аудиторії практичних працівників контрольно-ревізійного, аудиторського, юридичного, податкового і фінансового профілів.

Віртуальну виставку підготувалла
Наталія Олейніченко, заступник директора бібліотеки

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки