-= Меню =-

Виставка-вернісаж «Сяйво новорічних свят» в бібліотеці

Мабуть кожен відчуває, що з приходом зими все навкруги наче перетворюється на казку. Звичний пейзаж змінюється, коли з неба починають падати, кружляючись у вальсі, сріблясті сніжинки. Іноді піднімається хуртовина, утворюючи снігові перемети. Діти з нетерпінням чекають можливість долати снігові кучугури на санчатах. А коли морози змінює відлига на дахах будинків з’являється мереживо з бурульок, які у промінцях сонця виблискують усіма фарбами веселки. Всі відчувають наближення свят.

Кожен вважає Новий рік та Різдво Христове радісними, затишними сімейними святами. І дорослі, і малеча чекають новорічного дива. Дорослі вірять, що новорічна ніч може виконати всі бажання. Діти заздалегідь стають слухняними, як ніколи! Всім відомо, що лише слухняним малюкам Дід Мороз приносить омріяні подарунки. Навіть дорослі відчувають себе дітьми, отримавши сюрпризи під ялинкою.  

Готуючись до свят в кожній оселі починають велике прибирання – у новий рік потрібно входити з чистим будинком. Вигрібається пил і бруд з усіх кутків, миються люстри, наводиться порядок у кухонних шухлядках і на книжкових полицях. Але несподівано до рук потрапляє коробка, схована на верхній поличці книжкової шафи. Обтираючи пил з кришки, розумієш, що прибирання почекає. У коробці причаїлися новорічні та різдвяні листівки, які зберігало не одне покоління вашої родини. Знайомий почерк, щирі побажання… Новорічні дива трапляються: тихими кроками на мить повертається минуле і зігріває душу теплом.

А на абонементі художньої літератури на вас уже чекає виставка-вернісаж «Сяйво новорічних свят», всі бажаючі можуть переглянути її онлайн версію.

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки