-= Меню =-

Збережемо історію УНУС разом!

Звертаємося до всіх ВАС, небайдужих, закоханих у свій університет, ЗБЕРЕЖЕМО ІСТОРІЮ УНУС РАЗОМ! 2024 рік епохальний для Уманського національного університету садівництва! Ми святкуватимемо 180-річчя заснування НАШОЇ Альма матері. Історія майже двох століть… І ми з вами повинні гідно її відобразити!

Ми – працівники бібліотеки!

Ви – ветерани освіти, науково-педагогічні працівники, співробітники, здобувачі освіти УНУС!

СУТЬ?

Ми хочемо створити колекцію цінних матеріалів з історії університету, щоб зберегти для наступних поколінь унікальні свідчення про його минуле і сьогодення. Тому пропонуємо вам долучитися до розвитку фонду музейної кімнати історії Уманського національного університету садівництва. Передивіться свої архіви: домашні і кафедральні – можливо, ви відшукаєте давно забуті матеріали, які стосуються університету, які допоможуть відобразити особливості його життя у різні роки.

ЩО ПОДАРУВАТИ?

Для оформлення експозиції музейної кімнати історії потрібні різні речові експонати. Серед них можуть бути:

Все це стане у нагоді, оживить експозицію, а кожен з Вас стане творцем, залишить свій слід в історії Уманського національного університету садівництва! Зібрані матеріали будуть використанні для оформлення виставки про його історію та сьогодення.

ЯК ПЕРЕДАТИ?

Передати матеріали до бібліотеки УНУС можна наступним чином:

Дарувальників ми обов’язково будемо інформувати про виставки та публікації з використанням їх подарованих матеріалів.

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 29.04.2024 Георгій Гринь: від досліджень ґрунтового покриву до укладання карт ґрунтів України