-= Меню =-

Зі Всеукраїнським днем бібліотек!

Сьогодні, 30 вересня, особливий день – Всеукраїнський день бібліотек – свято мудрості і духовності.

Бібліотека – це не лише величезний книжковий храм. Це джерело натхнення та ідей, скарбниця думок. Це літопис минулого, авансцена сьогодення та фундамент майбутнього. Це квінтесенція інформаційних, культурних і освітніх потоків, якій належить безкомпромісне місце у формуванні громадського суспільства, наукової еліти та становленні української державності.

Шановні бібліотекарі! Щиро вітаю Вас зі святом. Ви – провідники на шляху до вершин знань і досвіду поколінь, у світ нового і незвіданого. Ваша праця, часом, непомітна, але така безцінна. Бажаю вам, колеги, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

Шановні наші читачі! Читайте, пізнавайте, відкривайте, дивуйте, знаходьте, що потрібно, отримуйте, що хочете, мрійте про щось прекрасне, вірте в себе, черпайте багато цікавого і важливого з книг, частіше зазирайте в дивовижний світ бібліотечного храму. Адже без Вас бібліотека – це пустка, яка оживає і квітне, коли в її двері входите Ви, наші читачі. Двері Наукової бібліотеки завжди відкриті для кожного з Вас. Сподіваємось на часті зустрічі і приємне спілкування.

Нехай у нашій бібліотеці завжди буде багато читачів, які люблять і бережуть книги.

З повагою

Тетяна Кравченко, директор бібліотеки

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 19.04.2024 Історична година «Вітрила честі, що дають нам крила»

  • 19.04.2024 Літературний конкурс «Нас єднає університет», присвячений 180-річчю заснування Уманського національного університету садівництва: підводимо підсумки